Vëzhgim

Tabletët ndihmojnë për lojërat konzolla

Aug 15 2011
0 Shpërndarje
Tabletët ndihmojnë për lojërat konzolla

Steve Perlman, CEO i shërbimit të cloud gaming-ut, OnLive, ka thënë që rritja e numrit të titujve të aplikacioneve do të ketë një ndikim në lojërat konzolla.

“Lojërat e bazuara në aplikacione nuk janë një kërcënim, unë e shoh si shumë komplimentuese për industrisnë se si lojërat në tableta janë ashpërsisht të kufizuara në atë që e bëjnë” tha Perlman.

Përveç kufizimeve e tyre në veçori, Perlman propozon që smartphone-ët dhe lojërat për tableta janë të kufizuara me një varg të çështjeve të çelësave të sigurisë. “Tabletat e shohin piraterinë në mes 80 për qind dhe 90 për qind me aplikacionet lojëra dhe Android nga natyra e vet është një platformë e hapur” tha CEO i OnLive.

Sa i përket çështjes së lojërave konzolla dhe aplikacione, OnLive, që do të lëshojë cloud gaming-un më 22 shtator, në Britaninë e Madhe, do t’ua mundësojë lojtarëve që të luajnë të gjitha lojërat konzolla edhe në tabletat e tyre iPad dhe Android./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>