Lajmet

Tani edhe në iPad vjen Grand Theft Auto HD

Publikuar , 04 Shtator 2010
0
Tani edhe në iPad vjen Grand Theft Auto HD

Një spektër i madh i fuksioneve të reja janë zhvilluar veqanërisht për iPad duke përfshirë opsionin MultiTouch dhe kontrollorë të ndryshëm për lojën, nivele të ndryshme të veshtirësive të lojës, radiostacion i personalizuar iTunes, të cilën GTA e kanë emërtuar si ”Independence Radio”.
Ndërsa versioni i ri i lojës Chinatown Wars High Definition në iPad vjen me grafika të freskuara në teknologji HD.
Kjo lojë do të jetë brenda iPad që nga 9 shtatori 2010 kurse cmimi i jojës me pakicë do të kushtojë 9.99 dollarë, që duket të jetë mjaft i shtrenjtë.

LEXO EDHE:  Rritet numri i përdoruesve të Snapchat