Lajmet

Tani mund të shkarkoni Instagram për Firefox

Nov 24 2012
0 Shpërndarje
Tani mund të shkarkoni Instagram për Firefox

Instagram është shërbimi më i popullarizuar për shpërndarje të fotografive. Përdoruesit në lehtësi mund të fotografojnë nga kamera mobile, të zgjedhin filtrues të ndryshëm për të shndërruar pamjen e asaj fotoje dhe pastaj ta postojnë në Instagram.

Aplikacioni iu mundëson gjithashtu që të shpërndani fotografitë e tuaja në rrjete të ndryshme shoqërore si Facebook, Twitter dhe Tumblr.

Më parë Instagram ishte në dispozicion vetëm për pajisjet me iOS, por tani është në dispozicion edhe për Android.

Ky shërbim ka miliona përdorues, duke e bërë njërin nga aplikacionet më të suksesshme ndonjëherë. Pasi Instagrami nuk ka ndërfaqe në ueb, ju duhet që me telefonin tuaj të qaseni në furnizuesit tuaj, ndonëse janë disa palë të treta në dispozicion.

Instagram për Firefox është një shtojcë që iu mundëson që të shihni furnizuesit tuaj dhe fotografitë drejtpërdrejt brenda Firefox-it pa pasur nevojë që të hapni një tab të ri në shfletuesin tuaj ose në telefon. Instagram për Firefox është zhvilluar nga Mike Redrobe dhe mund të shkarkohet nga lidhja e vendosur më poshtë.

Ju do të keni qasje menjëherë në furnizuesit tuaj dhe në fotografi. Ndërfaqja nuk lehtëson opsionet për pëlqim ose komentim në fotografi, por vetëm lehtëson qasjen në furnizuesit dhe fotografitë.

Klikoni këtu për ta shkarkuar Instagramin për Firefox. (PC World Albanian)

Lajmet e fundit>