Softuer

Tani mund të shkarkoni Windows Live Essentials 2011

Publikuar , 30 Shtator 2010
0
Tani mund të shkarkoni Windows Live Essentials 2011

Live Essentials 2011 përfshinë një asortiment të programeve si Windows Live Mail, Messenger, Foto Galeri, dhe produktin e ri të emëruar Windows Live Mesh Sync Mesh, produkte këto të cilat kanë bërë një përmirësim të madh tek Microsoft.

Mesengger ka marrë çmime të ndryshme lidhur me këtë integrim social të fundit, Mesh ka ruajtur sinkronizimin e saj deri në 5GB, dhe sigurisht që jeni të kënaqur që shtimi falas i Live Mail mundëson qasjen e saj në desktopin tuaj në llogarinë e Hotmail.

E pra shkarkimi i linkut të Windows Live Essentials 2001 është i drejtëpërdrejtë, duke përfshirë edhe linqet që instalohen jashtë linjës të cilat janë zbuluar tashmë.

LEXO EDHE:  E-mailet Konfidenciale të Gmail vinë edhe në G Suite

Lajmet e fundit>