Lajmet

Tani në dispozicion Media Player iPad App VLC

Publikuar , 21 Shtator 2010
Tani në dispozicion Media Player iPad App VLC

Dërgimi i VCL-së tek Apple si iPad është lajm i mirë pasi tashmë ajo është miratuar dhe është në dispozicion si një shkarkim falas nga iTunes.

VCL Media Player për iPad do të luaj me një video format, duke përfshirë këtu edhe DivX dhe Xvid, kurse menaxhimi i skedarit është i trajtuar nga iTunes.

VCL vjen e ndërtuar në kode. Ajo gjithashtu vjen me mbështetje për këto kode. Dhe qka është me rëndësi ajo mundet edhe të luaj fajllin ose median edhe nëse është e dëmtuar.

Edhe nëse ka pjesë të thyera ose i mungon ndonjë, ajo prap nuk ndalet, ajo luan të gjitha videot dhe audiot informacionet të cilat janë ende të paprekura.

VCL Media Player në iPad tani është në dispozicion si një shkarkim falas në dyqanet e app iTunes. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  AMD Ryzen 9 7950X mund të arrijë frekuencë deri në 5.85Ghz