Vëzhgim

Tastiera dhe ekrani i ndjeshëm në prekje?

Publikuar , 16 Mars 2009
0
Tastiera dhe ekrani i ndjeshëm në prekje?

altNUK ËSHTË PRODUKT REAL… ENDE

 

Tastierë e stilit Optimus

-Maximus (secili tast ka OLED të programuar) që është e lidhur me multitouch, ekran të ndjeshëm në shtypje, me widget të përfshirë, si dhe plot të tjera. Tastiera e lëvizshme me ekran mund të qëndrojë në shtrirë apo pjerrët.


BRENDIA

Intel mobile Core i7 CPU, duhet të dali në treg në fillim të vitit 2009, platforma e ardhshme “Calpella” pritet në fund të vitit.

DY EKRANË TË LËVIZSHËM
Këto ekrane të gjerë OLED, të lëmuar, përkrahin qëndrimin pezull dhe teknologjinë multitouch, si dhe high-def të plotë. Ekrani i majtë rrëshqet dhe mbyllet mbi ekranin e djathtë për ta paketuar. Pjerrësimi dhe rrotullimi janë të mundshëm.

DY WEBCAM
Përkrahë chat HD me video, si dhe të përshtatshëm për situata me ndriçim të ulët.

ALTOPARLANTËT
Altoparlantë stereo Harman/Kardon me bas në pjesën e poshtme.

DISK BLU-RAY
Mund të djeg disqe BD-R dhe BD-RE me shpejtësi 8X. Përkrahë gjithashtu DVD±RW.

 

LEXO EDHE:  Pse Samsung One UI është një prej softuerëve më të mirë vendosur në një smartfon

Lajmet e fundit>