Vëzhgim

Të cicërosh apo të mos cicërosh?

Publikuar , 09 Gusht 2011
0
Të cicërosh apo të mos cicërosh?

Sot, ndërmarrjet janë duke ndërmarrë forma që të parandalojnë angazhimin e punëtorëve të vet me rrjete shoqërore dhe kjo mund të quhet si e arsyeshme, sepse punëtorët mund ta humbasin përqëndrimin në punën e tyre. Kjo ka drejtuar shumë ndërmarrje që t’ua ndalojnë punëtorëve përdorimin e rrjeteve shoqërore, derisa të tjerët janë duke e bërë të kundërtën, duke besuar që një gjeneratë e rritur në teknologji është më produktive kur lejohet veprimi i tyre i lirë./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë