Vëzhgim

Të dhënat në MegaUpload të sigurta deri në mes të shkurtit

Publikuar , 31 Janar 2012
0
Të dhënat në MegaUpload të sigurta deri në mes të shkurtit

Kjo është shmangur, tregoi avokati i MegaUpload, Ira Rothken për TorrentFreak, për “së paku” dy javë të tjera.

Shqetësimet për sigurinë e të dhënave janë nxitur nga veprimi i ligjshëm i marrë kundër MegaUpload, ku përdoruesit e ligshëm duan që t’i marrin rezervat e tyre personale, përmbledhjet mediatike, fotografitë e ndryshme dhe ndonjë të dhënë tjetër që është vendosur në faqe. Për momentin, nëse vizitohet faqja MegaUpload.com tregon vetëm që rrëzimin e kryer nga FBI dhe lajmin për sekuestrim të domeinit./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë