Biznes

Të drejta reklamimi në WordPress

Publikuar , 19 Tetor 2011
0
Të drejta reklamimi në WordPress

Federated Media e paraqet reklamimin në WordPress si një alternativë më të përqëndruar në blerjet që bëhen përgjatë rrjeteve shoqërore.

Fushtat janë të drejtuara nga përmbajtjet e faqeve, duke ofruar përkrahje të përmbajtjes së sponsorizuar, postime të sponsorizuara dhe bisedë të kuptueshme duke pasur për cak reklamat.

Në gusht, themeluesi i WordPress, matt Mullenweg, tregoi për disa numra befasues që kanë të bëjnë me statistikat e platformës WordPress. Për çdo 100 domeine të reja në Shtete të Bashkuara, 22 prej tyre e kanë WordPressin.

Platforma me burim të hapur ofron gjithashtu ofron një ekonmi lulëzuese për zhvilluesit. Një studim i bërë tregoi që mbi 18,000 përdorues dhe zhvillues në WordPress ofruan pamje të pasura në brendësinëm e fuqisë së platformës dhe kjo përmbajtje është e hapur për secilin për t’u lexuar. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Huawei premton telefonin 5G më të fuqishëm në botë por kush do të guxojë ta blejë

Tags >

Wordpress