Ja se si

Të gjithë shortcut-et që ju duhen në Facebook

Publikuar , 31 Janar 2013
0
Të gjithë shortcut-et që ju duhen në Facebook

Facebook shortcutsJu pëlqen Facebook-u por shpeshherë ankoheni se është shumë i ngadaltë? Klikimi me mouse nga mesazhet, tek faqja kryesore… uhh! Kush ka sot kohë për të humbur?

Fatmirësisht ka një zgjidhje! Në infografikun e mëposhtëm është paraqitur lista e të gjitha shkurtimeve nga tastiera që mund t’ju duhen në Facebook.

Ato janë të ndara në bazë të sistemit operativ (Mac dhe Windows) dhe më pas të kategorizuara sipas tre shfletuesve kryesorë: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari (për Mac) dhe Internet Explorer (për Windows). (PCWorld Albanian)

Facebook Windows Facebook Mac

LEXO EDHE:  Satoshi Nakamoto dhe 1,252 miliarderë të tjerë zotërojnë pasuri aq sa gjysma e popullsisë së botës