Lajmet

Techstars Startup Weekend Women Tirana, mundësia për të shndërruar idenë tënde në një biznes!

PCWorld Albanian Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 30 Shtator 2019
0
Qëllimi i vërtetë i kësaj fundjave ishte të krijimi i një plartformë për të mbështetur çdo pjesëmarrës për të zhvilluar idenë e tij nëpërmjet ekspertizës së mentorëve apo ndihmës së partnerëve tanë si: Vodafone Albania, EU for Innovation, Schneider Electric Albania, Destil Tirana, Balkans Capital - Financial Services, ICTSlab, Creative Business Solutions, B2B Office dhe Iceberg Communication. Techstars Startup Weekend Women Tirana, mundësia për të shndërruar idenë tënde në një biznes!

Këtë fundjavë, Tirana u bë pjesë e Techstars Global Startup Weekend Women, një event 54-orësh që në thelb ka mbështetjen e sipërmarrësve të rinj dhe zhvillimin e komuniteteve rreth tyre.

Kjo nismë ndërkombëtare, e mbështetur nga partnerë globalë si Google for Startups, erdhi në Tiranë në datat 27-29 Shtator 2019. Cilido që  kishte një ide biznesi dhe dëshirën për ta zhvilluar atë u bë pjesë e këtij ambient dinamik dhe frymëzues nën mentorimin e ekspertëve më të mirë.

 

Një fundjavë frymëzuese në kodrat e Dajtit

Në ditën e pare të eventit pjesëmarrësit kishin mundësinë të paraqesin idenë e tyre në 60 sekonda dhe më pas skuadrat u formuan për të çuar më tej idetë më të mira. Përgjatë fundjavës skuadrat i zhvilluan këto ide nën kujdesin e mentorëve të cilët transmetuan përvojën e tyre në biznes.

Fundjava kulminoi me prezantimet e ideve finale të dielën në darkë para një jurie profesionistësh të cilët përzgjodhën skuadrën #tb për idenë inovative e një furçe dhëmbësh ekologjike.

Fituesja ka mundësinë të prezantojë idenë e saj  në finalen e madhe të Global Startup Weekend Women në Singapor në Mars 2020. Përveç fituesit të madh, çdo grupi ju ofrua konsulence, trajnime dhe ekspertizë nga partnerët tanë.

Gjejmë rastin të falënderojmë të gjithë partnerët tanë për mbështetjen, bashkëpunimin dhe besimin që na dhanë në këtë edicion të parë të SWW Tirana.

Qëllimi i vërtetë i kësaj fundjave ishte krijimi i një platforme për të mbështetur çdo pjesëmarrës për të zhvilluar idenë e tij nëpërmjet ekspertizës së mentorëve apo ndihmës së partnerëve tanë si: Vodafone Albania, EU for Innovation, Schneider Electric AlbaniaDestil TiranaBalkans Capital – Financial ServicesICTSlab, Creative Business Solutions, B2B Office dhe Iceberg Communication.

LEXO EDHE:  Telekom Albania shpallet fitues i frekuencave të internetit 4G të shpejtë

Platforma Google Cloud ju ka ofruar të gjithë pjesëmarrësve kredit për të ndërtuar faqet e tyre të web-it dhe aplikacionet mobile.

Për më tëpër informacion vizitoni në faqen zyrtare. Ose na ndiqni në rrjetet sociale: FacebookTwitter  ose Instagram. /PCWorld Albanian

Lajmet e fundit>