Vëzhgim

Tekniku nga Yahoo i zhgënjyer me Flickr

Publikuar , 21 Shkurt 2011
0
Tekniku nga Yahoo i zhgënjyer me Flickr

Dje, Johnstone postoi fotografinë e mëposhtme, me sulmin përcjellës:

“Jo Flickr, ju keni gabuar. Unë nuk kam nevojë që të instalojë ndonjë gjë. Unë thjesht kam nevojë që të përdori ndonjë faqe tjetër që të vendosi videon time e cila mbështet siç duhet teknologjitë moderne të uebit.”

Tani, Flickr video mbështet HTML5, por vetëm nëse gjen se ju keni një iPad. Dhe gjersa versionet e fundit të shfletuesve si Firefox, Chrome, Safari dhe madje Internet Explorer 9 janë në pajtueshmëri me HTML5 ( e cila nuk ju kërkon që të instaloni ndonjë gjë shtesë për të parë video), njerëzit të cilët dëshirojnë të shikojnë video në Flickr pa pasur nevojë që të shkarkojnë Flash janë të pafatë. Është e mjaftueshme që të bësh një teknik nga Yahoo! që të shkojë në Vimeo!

Dhe është e sigurt që ky shpërthim është për shkak të pasionit të pastër për risi nga Johnstone, i cili është e qartë se është besnik ndaj Yahoo-së (ndërmarrje kjo e cila e zotëron faqen Flicr). Të paktën, kjo mund të vërehet nga gjykimi i bërë nga ai ndaj faqes Flickr./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë