Blog

Telefonët inteligjentë dhe boomi i fotografisë

Publikuar , 03 Shtator 2017
0
Sipas të dhënave që vinë nga InfoTrends, një total prej 1.2 trilion fotografish dixhitale do të realizohen deri në fund të këtij viti Telefonët inteligjentë dhe boomi i fotografisë

Fotografoje përndryshe zëre se nuk ka ndodhur. Ditëve të sotme është e vështirë të jesh pjesë e medias social dhe të mos publikoni një fotografi.

Sipas të dhënave që vinë nga InfoTrends, një total prej 1.2 trilion fotografish dixhitale do të realizohen deri në fund të këtij viti, ose e thënë ndryshe 160 foto për çdo njeri në planetin me popullsi prej 7.5 miliard dollarësh.

Po çfarë e ka shkaktuar këtë boom të fotografisë? Është mëse e thjesht, 1 miliard njerëz vazhdimisht marrin pas vetes një pajisje e cila sillet edhe si kamër dhe është faktori kryesor që ka kontribuar në këtë “epidemi.”

Është telefoni ose tableti juaj dhe sipas InfoTrends, 85% e fotove të kapura këtë vit janë realizuar nga një telefon inteligjent. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Llojet e aplikacioneve mobile që përdoruesit shpenzojnë më së shumti kohë