Lajmet

Telefoni HTC s743

Publikuar , 28 Korrik 2009
0
Telefoni HTC s743

Në fakt, merrni çdo gjë nga dy herë. Për shembull, ka dy tastiera: në pjesën e përparme 12 taste për thirrje dhe tastierën rrëshqitëse QWERTY për shkrimin me dy duar. Ka dy aparate: CCD me 3.2 megapixel për fotografi dhe një me rezolucion VGA për videotelefonata. Antenat Wi-Fi dhe 3G të s743 ofrojnë dy mundësi lidhjesh në internet.

LEXO EDHE:  AMD konfirmon, vrasësi i "Nvidia" vjen këtë vit