Lajmet

Telegrafi me platformë të re të reklamimit

Publikuar , 23 Shtator 2011
0
Telegrafi me platformë të re të reklamimit

Telegrafi.com është një ndër portalet e vetëm shqiptare që me përkushtim të veçantë i ndjek trendët e fundit në botën e online-it.

Platforma e re Cost per Impression, të gjithë të interesuarve për reklamim online ju mundëson qe me buxhet minimal ta promovojnë biznesin e tyre.

Që nga lasimi zyrtarë i kësaj platforme me 1 Gusht, përgjigjet e marra nga klientela jonë, platforma në fjalë ka dhënë rezultate jashtëzakonisht pozitive për bizneset e tyre. Kjo platformë dallon nga platformat e deritanishme, sepse çdo reklamues do të këtë mundësi ta monitorojë dhe ta menaxhojë kampanjën sipas qëllimeve dhe objektivave të veta. Vlen të theksohet që kjo platformë praktikohet nga gjithë rajoni dhe bota duke përfshirë ueb faqet me te vizituara si Facebook, Google, BBC, CNN, etj.

Ndër karakteristikat e shumta të kësaj platforme është targetimi i audiencës në bazë të vendit, përzgjedhja e kohës dhe e ditëve kur ju dëshironi të shihet reklama juaj, monitorimi i statistikave dhe shumë mundësi të tjera.

Për më shumë informata në lidhje me këtë platformë, mund të lexoni në kuadër të intervistës së realizuar për CIO me Shefin Ekzekutiv të Telegrafi.com z. Gent Lluka, i cili pati premtuar implementimin e kësaj platforme të re për tregun e Kosovës.

Se a do të shtyjë kjo ndryshime të reja në treg dhe të shtyjë portalet shqiptare të implementojnë sisteme të ngjashme që përdor e tërë bota mbetet të shihet, e në anën tjetër mbetet të shihet sesa do të ketë efektin e vet kjo platformë e implementuar tek telegrafi.com

LEXO EDHE:  Një betejë e egër mes PewDiePie dhe një kompanie Indiane ka nisur për kurorën e kanalin më popullor në YouTube

Lajmet e fundit>