Ja se si

Temat e fshehura në Windows 7

Publikuar , 20 Dhjetor 2010
0
Temat e fshehura në Windows 7

Këto tema përmbajnë disa Wallpaper me rezolucion 1920 x 1200 nga vendet përkatëse.

Thjesht hapni “My Computer” dhe shkruani tek adresa: C:\Windows\Globalization\MCT dhe pastaj shtypni “enter”.

Do të hapet folderi që për ti aplikuar temat mjafton një “double-click”.

LEXO EDHE:  Ja sesi të hiqni ndjekësit për llogaritë publike në Instagram

Lajmet e fundit>