Vëzhgim

Terra për iPad shton mbështetje për Twitter, Facebook dhe Instagram

Publikuar , 18 Qershor 2011
0
Terra për iPad shton mbështetje për Twitter, Facebook dhe Instagram

Ky softuer është falas dhe, me përditësimin e ri të sapodalur, është bërë një përmirësim i dukshëm në stabilitet.

Përveç që është një shfletues shumë i shpejt, Terra është një aplikacion që lehtësisht stoliset

Një mangësi në iPhone për këtë shfletues është që si shfletues i nënkuptueshëm në iPhone është Safari, i cili hapet posa që klikoni një lidhje (ang. link) dhe kjo paraqet një pengesë për të përdorur vetëm shfletuesin Terra.

Terra është e zhvilluar nga House Readdle që ka zhvilluar edhe aplikacione të tjerë mjaft të njohur si: PDF Expert për iPad,  lexuesin e dokumenteve ReaddleDocs dhe Scanner Pro, një aplikacion që ka të bëjë me tabela për biznes në më shumë se 24 vende të botës./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë

Lajmet e fundit>