Harduer

Test shpejtësie: OnePlus 3T kundër iPhone 7 Plus

Dec 9 2016
0 Shpërndarje
Test shpejtësie: OnePlus 3T kundër iPhone 7 Plus

screenshot-from-2016-12-09-19-24-10Në këtë video iPhone 7 Plus i Apple vendoset kundër një OnePlus 3T të ri për të shikuar se cili do të përformojë më mirë në skenarët e përdorimit gjatë jetës së përditshme. Si hapja e aplikacioneve, menaxhimi i memories, lojërat e kështu me rrallë.

U bënë dy testime. Njëri me ngarkesë të vogël dhe tjetri me telefonin nën një ngarkesë të rëndë. OnePlus 3T ishte vetëm pak sekonda prapa iPhone në testin e parë por kur erdhi puna tek testi me ngarkesë të rëndë ai mbeti shumë prapa.

iPhone 7 Plus ishte më i shpejtë në të gjitha testet. (PCWorld Albanian)

Tags >

iphone 7
Lajmet e fundit>