Vëzhgim

Testimi i MyGene lejon njerëzit të zbulojnë potencialin e tyre

Publikuar , 29 Nëntor 2010
0
Testimi i MyGene lejon njerëzit të zbulojnë potencialin e tyre

Ajo se çfarë laboratori Australian bën, është testi i quajtur Sports Gene Test e cila analizon 18 variante të gjenit për stërvitje dhe informacionet e fitnesit. Për çfarë? Të masë nivelet tuaja të përgjithshme si një atlet apo që do të jeni atlet. MyGene dëshiron të përdorë hulumtimet e tij për të mirën e komunitetit të sportit në mënyrë që sportistët e rëndë do të dinë se në çfarë janë ata të mirë dhe kur do të bëhen të mirë.

Por për shkak të polemikave në rrethinë, shërbimi për testimin e gjeneve është e hapur vetëm për njerëzit e moshës 18 vjeç dhe më të vjetër. Pra ju lutem, mos dërgoni mostra të fëmijëve tuaj duke pritur që ai ose ajo është një gjeni ose ka një mostër të shkëlqyer fizike. Shkencëtari në MyGene përcakton kufijtë: “Ne nuk ndihemi 100% komfortabil me potencialin për një fëmijë që të jenë të diskriminuar në bazë të gjenotipit të tyre.”

Për të mbajtur hulumtimet neutreale dhe për të mbrojtur dinjitetin e klientit, MyGene sigurohet që punën ta kryejë përmes aplikimeve anonime. Mos e dërgoni emrin tuaj dhe informatat biografike; krejt çfarë ata kanë nevoje është një email adresë për t’i kthyer mbrapa gjetjet e tyre./pcworld.al

LEXO EDHE:  Pse EOS dhe TRON janë më popullorë sesa Ethereum në aplikacionet e decentralizuara

Lajmet e fundit>