Softuer

The Sims 3 tejkalon shitjet e të gjitha lojërave tjera

Publikuar , 26 Korrik 2009
0
The Sims 3 tejkalon shitjet e të gjitha lojërave tjera

Çofshin lojëra për PC apo për konzola, asnjë nuk ka mundur të ti bëjë ballë shitjes legale të The Sims 3. Në rastin më të mirë loja ka një sistem mjaft të avancuar për mbrojtje të të drejtave të autorëve dhe mu për këtë arsye po korr edhe sukses. The Sims 3 është një lojë ku ju krijoni karakterin apo karakteret tuaja dhe manipuloni me ta, duke u kujdesur për ta gjersa rriten, edukohen, punësohen, dashurohen, etj.
Bazuar në raportet e shitjes në treg The Sims 3 ka shitur mbi 820.000 kopje, duke tejkaluar për dyfish lojën mjaft të shitur  “Prototype” (që ka arritur të shesë 419.000 kopje).

Lista e plotë e lojërave më të shitura për PC:

 1. The Sims 3
 2. The Sims 3 Collector’s Edition
 3. The Sims 2 Double Deluxe
 4. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
 5. World of Warcraft Battle Chest
 6. Spore: Galactic Adventures
 7. World of Warcraft
 8. Spore
 9. Empire: Total War
 10. StarCraft Battle Chest
 11. World of Warcraft: The Burning Crusade
 12. Reel Deal Slots Adventure
 13. Civilization IV: Complete Edition
 14. WarCraft III Battle Chest
 15. SimCity Box
 16. Diablo Battle Chest
 17. The Sims 2: Apartment Life
 18. Prototype
 19. The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY Edition
 20. Ghostbusters: The Video Game (Terminal Reality, Atari)

 

LEXO EDHE:  WhatsApp eksperimenton me mesazhet që vetëshkatërrohen