Vëzhgim

Themeluesi i jQuery, John Resig, i bashkohet Khan Academy

Publikuar , 04 Maj 2011
0
Themeluesi i jQuery, John Resig, i bashkohet Khan Academy

Ai do të vazhdojë të punojë në jQuery në Khan dhe poashtu në organizata të tjera me oferta për Open Source dhe për aplikacionin e tij të ardhshëm për iPad.

Gati të gjitha stacionet kanë kritika. Bob Remeika, një zhvillues në Yammer, e drejtoi një kritikë gjatë kësaj pranvere, të titulluar jQuery është për n00bs. Gjithashtu, Khan Academy ka arritur të marrë shumë çmime, si shpërblime për mijëra video edukative të vendosura në YouTube, por ishte quajtur si “një padi për edukimin” nga një profesor tjetër që poston video në YouTube, Frank Noschese, i cili është edukator në shkollë të mesme. Kritikën e këtillë e ka hedhur poshtë Stephen Downes, një kryesues për vlerësimet rreth edukimit.

Resig shkruajti dje në Twitter që ka një plan për disa video edukative për programim kompjuterik, gjatë një të ardhme. Ai tha që do të bëjë një seksion me Pyetje dhe Përgjigjie në Reddit, gjatë ditës së sotme./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë

Lajmet e fundit>