Vëzhgim

Themeluesit e YouTube marrin Delicious

Publikuar , 27 Prill 2011
0
Themeluesit e YouTube marrin Delicious

Delicious e ka bërë të qartë në një FAQ për marrëveshjen që të dhënat e përdoruesve do të rezervohen dhe skuadra e re do të “shtojë veçori të reja dhe do të rris shërbim.” Yahoo i pyet përdoruesit që duan të kyçen në Delicious “dhe të lejojnë Yahoo! që t’i dërgojë bookmarkët tuaj tek udhëheqësi i ri,” përpara se të bëhet shpërngulja në korrik.

Këto lajme përcjellin shumë thashetheme për fatin e Delicious, të cilën Yahoo është munduar ta shes

Tani pritet të shihet se çfarë plane do të përdorin Hurley dhe Chen për këtë shërbim dhe si këto plane do të mund të përfshiheshin në ndonjë plan të tyre të madh./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  Çfarë është Artikulli 13 i ligjit të ri Evropian të të drejtave të autorit?

Lajmet e fundit>