Vëzhgim

Thirrje falas nëpërmjet Gmail në SH.B.A. edhe gjatë vitit 2012

Publikuar , 18 Dhjetor 2011
Thirrje falas nëpërmjet Gmail në SH.B.A. edhe gjatë vitit 2012

“Derisa vjen sezoni i festave, ne jemi të lumtur që të ju lajmërojmë që ne i kemi zgjeruar thirrjet shtëpiake pa pagesë brenda SH.B. dhe Kanadasë për 2012-tën. Kjo është rruga jonë për t’ju ndihmuar juve që të lidheni me shokët dhe familjen në mbarë vendin.”

Me marrjen e Skype nga Microsoft para pak kohe, Google është duke provuar që të mbahet në bazën e përdoruesve të vet të të dhënave për VoIP përpara se Microsoft të fillojë që ndërlidhë edhe më tej Skype me produktet e veta të reja. Thirrësit nga jashtë Shteteve të Bashkuara janë ende në gjendje që të bëjnë thirrje të numrave në Amerikën Veriore për 1 cent për minut dhe lista e plotë me çmimet ndërkombëtare të thirrjeve mund të shikohet këtu./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  iPhone 12 mini: Smartfon të vogël më të mirë nuk ka