Lajmet

TIK-ALO, kartela me parapagim për thirrjet ndërkombëtare

Publikuar , 24 Dhjetor 2012
TIK-ALO, kartela me parapagim për thirrjet ndërkombëtare

Telekomi i Kosovës ofron karta me parapagim me mbushje prej 5 dhe 10 euro për klientët e tij.

TiK-ALO, karta me parapagim ofrohet me mbi 50% zbritje në thirrjet fikse ndërkombëtare.

Përveç bisedave ndërkombëtare më të lira, ju mund të përdorni cilindo telefon shtëpie apo zyre në rrjetin e Telekomit të Kosovës, duke ngarkuar vetëm llogarinë tuaj nga kartela.

Për më shumë informacione rreth aktivizimit dhe përdorimit të kartelave me parapagim nga Telekomi i Kosovës, kontaktoni Qendrën e Thirrjeve 24 orë në ditë, 7 ditë në javë në 038 9077, dërgoni e-mail në adresën: [email protected], ose vizitoni uebfaqen www.telekomi.net

Telekomi

LEXO EDHE:  Policia konfiskon 50 milionë euro Bitcoin por nuk di fjalëkalimin

Tags >

ptk