Lajmet

TimeDoser është një kohëmatës që përdor teknikën Pomodoro për Chrome

Publikuar , 29 Shtator 2014
TimeDoser është një kohëmatës që përdor teknikën Pomodoro për Chrome

lvcuc7ixhpnxgkdqk5wqChrome: Teknika Pomodoro e kryerjes së punëve është një mënyrë e shkëlqyer për ta mbajtur veten të përqendruar në kryerjen e gjërave dhe nëse kaloni një kohë të gjatë duke e shfrytëzuar shfletuesin Chrome, Time Doser është një aplikacion i shkëlqyer që mund të ju ndihmojë.

Ka aplikacione që vijnë për platformat e tjera si Windows, Mac, Android dhe iOS, por një aplikacion për Chrome mungonte. TimeDoser është një aplikacion që punon edhe Offline që regjistron kohën në blloqe prej 25 minutash me një pushim prej pesë minutash në pesë.

Ndonëse nuk mund ta rregulloni një kohëmatës të saktë, ju mu mund të ndryshoni intervalet në 30, 35 ose 40 minuta. Ju mund të ndryshoni periudhat e pushimit në 10 ose 15 minuta. Klikoni këtu për ta provuar. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Evenimenti më i madh kombëtar i teknologjisë ndez motorët e edicionit të 9-të