Lajmet

Tinytake fotografon dhe incizon ekranin në Windows

Publikuar , 30 Prill 2014
0
Tinytake fotografon dhe incizon ekranin në Windows

mk68x8bwew5ioasajk9oWindows: Sipas të gjitha mundësive, nuk ka ndonjë të ardhme të shkurtër për mjetet e incizimit dhe fotografimit të ekranit për Windows. TinyTake është një opsion mjaft i mirë, posaçërisht nëse ju duhen edhe veçoritë për të bërë modifikime të incizimeve.

TinyTake punon në shiritin Windows dhe ju mundëson që të vendosni fotografi pas fotografimit të ekranit. Ju po ashtu mund t’i shpërndani fotografitë përgjatë TinyTake, por ai kërkon një llogari MangoApps.

Incizimi i videove mund të shkojë deri në pesë minuta në formatin MP4. Ndonëse veçoria e vet e incizimit të videove është bazike, është mjaft mirë që të jetë në një vend me fotografuesin e ekranit. Për ta provuar, klikoni këtu. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Përditësimi madhor i Windows 10-ës tashmë i disponueshëm për shkarkim