Analiza

Touchscreen-i shpëton netbook-un tablet

Publikuar , 06 Nëntor 2009
0
Touchscreen-i shpëton netbook-un tablet

Megjithatë, ka shumë për të thënë për të, sa do të mendoja të blija një po të mos ishte për çmimin e pritur prej 800$. Viliv na pajisi me një njësi të nivelit të prodhimit, por na paralajmëroi se specifikimet nuk ishin ende përfundimtare. Fatkeqësisht tastiera dhe butoni-mouse janë tërësisht jashtë logjike, me një grup butonash pikësimi të çuditshëm në pjesën e poshtme në të djathtë të tastierës, të rreshtuar me sa duket në mënyrë të rastësishme. Zona e njësisë që zëvendëson mousin është gjithashtu më e keqja që kam parë ndonjëherë. Touchscreen-i 7 inç është një bukuri prej 1024 me 600 pikselë, i ndriçuar nga pas, me kënde të mira shikimi dhe aftësi për t’u palosur në formë tableti. S7 në formën e tij aktuale është një produkt i kompromentuar, por ka të gjithë potencialin për t’u bërë një aksesor dixhtal mjaft popullor.

LEXO EDHE:  Arsyet pse Galaxy S10E është më i mirë sesa iPhone XR

Lajmet e fundit>