Harduer

Toyota dhe Sony po zhvillojnë një transportues personal

Publikuar , 14 Janar 2009
0
Toyota dhe Sony po zhvillojnë një transportues personal

Mund të mbajë një person me peshë mesatare në një distancë rreth 6 milje me shpejtësi prej 3.7 milje në orë. Toyota shpreson se do ta komercializojë këtë produkt gjatë fi llimit të vitit 2010. Versioni më i vogël peshon rreth 10 kilogram dhe mund të përshkojë deri në 3 milje. Modeli i mesëm dhe i madh peshojnë rreth 12 kilogram dhe mund të përshkojnë dyfishin e rrugës. Të gjitha modelet mund të udhëtojnë me një shpejtësi prej 6 km/ orë, sa shpejtësia e të ecurit të përshpejtuar.

Për dallim nga ky model, Segway i2 peshon 48 kilogram dhe mund të udhëtojë deri në 24 milje dhe shpejtësinë maksimale e ka 12 milje/orë.

 

LEXO EDHE:  Google konfirmon variantet buxhetore të Pixel 3 dhe 3 XL

Lajmet e fundit>