Vëzhgim

Tregu në ueb për Windows Phone

Publikuar , 27 Shtator 2011
0
Tregu në ueb për Windows Phone

Të gjitha funksionet që priten të jetë përfshihen tani në këtë treg: konsumatorët potencialë mund të sortojnë përgjatë një morie të aplikacioneve sipas kategorisë ose llojit që ata duan dhe çdo hyrje e aplikacionit ofron pamje dhe vëzhgime të përdoruesit për konsumatorin e dalluar. Një pjesë e mirë e aplikacione në Windows Phone ua mundëson që t’i proovni ato përpara se t’i bleni dhe luajtja e një demo verisoni në telefonin tuaj merr vetëm një klikim brenda shfletuesit tuaj.

Blerja e një aplikacioni është e ngjashme me çështje që kërkon vetëm një klikim, pasi që automatikisht ngarkon kartën e kredit në Windows Live ID-në e përdoruesit. Sapo të jetë paguar një aplikacioni, ai shkarkohet në telefonin Windows të përdoruesit. Duket e thjesht, apo jo?

Tregu tani mund të vizitohet nëpërmjet portalit të Windows Phone, por përdoruesit duhet të jenë të kujdesshëm: nganjëherë joshja për të kaluar orë duke shpotitur përgjatë listës me aplikacione mund të quhet si mjaft e rëndë për t’u kapërcyer./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Që nga 2010 tregu i kamerave ka rënë me 84%

Lajmet e fundit>