Siguri

TrustPort fiton një shpërblim tjetër VB100 nga Virus Bulletin

Aug 17 2010
0 Shpërndarje
TrustPort fiton një shpërblim tjetër VB100 nga Virus Bulletin

“Vlerat e detektimit të TrustPort, si zakonisht ishin jashtëzakonisht të fuqishme, dhe shumë pak i ka shpëtuar, dhe gjithashtu asnjë alarm fals nuk ka ndikuar në balancin e rezultatit të shkëlqyer. Ky është një shpërblim tjetër VB100” tha John Hawes, këshilltar teknik pranë Virus Bulletin.

”Ne jemi të lumtur me këto rezultate pasi që ato edhe më tej mbështesin fuqinë e teknologjisë dhe veçorive tona superiore të cilat i ofrojmë përmes produkteve. Qasja jonë me dy motor është avancuar, duke prodhuar shpejtim të shkëlqyer dhe përdorim jashtëzakonisht të ultë të resurseve të energjisë, të cilat janë vëzhguar edhe nga Virus Bulletin” tha Vladislav Nemec, shef i lartë ekzekutiv pranë TrustPort.

Lajmet e fundit>