Biznes

TrustPort zgjeron biznesin në Lindjen e Mesme

Aug 20 2010
0 Shpërndarje
TrustPort zgjeron biznesin në Lindjen e Mesme

Produktet e sigurisë së TrustPort janë një teknologji efikase antirvurs, dhe renditet në mesin e zgjidhjeve softuerike më të mira në botë në terme të gjetjes së viruseve dhe spyware. Ato ofrohen në disa gjuhë të botës dhe ruajnë kompanitë dhe përdoruesit e thjeshtë në qindra shtete.

”Regjioni i Lindjes së Mesme dhe Azisë-Paqësorit janë padyshim tregjet më premtuese në botë, me rritje rapide në teknologjitë informative. Ne tentojmë të formojmë prezencën tonë atje, dhe Emiratet e Bashkuara Arabe do të jenë pika fokale e operacioneve të TrustPort në Lindjen e Mesme si dhe do të jetë edhe vendi ku do të vendosemi në terme të logjistikës. Futja jonë me një zyre atje paraqet hapin e parë për zgjerim në atë rajon” tha shefi i lartë ekzekutiv i TrustPort për Lindjen e Mesme, Vladislav Nemec.

Lajmet e fundit>