Lajmet

Tumblr përditësohet për iOS 7

Nov 21 2013
0 Shpërndarje
Tumblr përditësohet për iOS 7

tumblriosTumblr ka përditësuar aplikacionin e vet për iOS me një ndërfaqe tërësisht të ridizajnuar që për së afërmi përkon me estetikën e sistemit më të fundit mobil të Apple.

Ndryshimi më i theksuar është që pamja e aktivitetit tani është në tabin e vet, kështu që është më e lehtë të shihet se kush e ka bërë ripostimin e një postimi më herët (reblogged), pëlqimin ose komentimin e postimeve të juaja.

Për më tepër, postimi i një hyrjeje të re është më i lehtë me një buton të shpejt reblog, ikona më të mëdha për llojin e postimit, animacionet e reja, përmbushja automatike me etiketa (ang. tags), një kalendar me menu rënëse për planifikim të kohës së postimit dhe një ngarkues tërësisht i ri i fotografive që iu paraqet fotografitë dhe videot e juaja në një pamje më të përshtatshme në vend se të shfaq vetëm tek lista e kamerës.

Kështu që nëse thjesht nuk po merrni mjaft pamje nga gjërat komike që poston Ryan Gosling, atëherë shkoni tek lidhja burimore për ta përditësuar që tani aplikacionin. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>