Analiza

Twitter është për të rinjtë, Facebook për të gjitha moshat (Grafik)

Publikuar , 21 Dhjetor 2013
0
Twitter është për të rinjtë, Facebook për të gjitha moshat (Grafik)

LinkedinTwitterSkewPërdoruesit e rrjetit Facebook janë të të gjitha moshave, të paktën në krahasim me përdoruesit e LinkedIn dhe Twitter.

Gjysma e vizitorëve unikë të rrjetit Twitter gjatë tetorit të viti 2013 ishin nën 35 vjeç. Ndërsa, dy të tretat e vizitorëve unikë të LinkedIn ishin më të vjetër se 35 vjeç. Pas moshës 44 vjeçare, përdorimi i Facebook fillon të tejkalojë përdorimin e rrjetit Twitter.

Grafiku i mëposhtëm nga Statista tregon se cilat grupmoshave iu përkasin përdoruesit e rrjeteve Twitter, LinkedIn dhe Facebook. (PCWorld Albanian)

131203_Altersstruktur_Social_Networks_Mashable

LEXO EDHE:  Fiona Meqa: Intervistë me Yllin në Ngritje të edicionit të 7-të të ICT Awards

Lajmet e fundit>