Vëzhgim

Twitter jashtë funksionit për 90 minuta

Publikuar , 31 Dhjetor 2011
0
Twitter jashtë funksionit për 90 minuta

Njëherë, rrjeti Twitter u rikthye në gjendjen normale, por ky rrjet shumë shpejt pësoi rënie, kësaj radhe me një pamje që tregonte se faqja ishte e mbingarkuar. Kjo mund të ketë ndodhur kur miliona përdorues filluan njëkohësisht ta përdornin faqen Twitter posa u rikthye në gjendjen normale.

Pas rreth një ore të mosqasshmërisë, pamja e mëposhtme u paraqita për të treguar që rrjeti Twitter ishte jashtë funksionimit të zakonshëm për shkak se ishte duke u bërë mirëmbajtja e tij.

Përveç shërbimit Twitter që ishte jashtë funksionimit, asnjë nga të gjitha adresat në faqen Twitter.com nuk mund të vizitoheshin.

Nëse do të donit të shihnit gjendjen e tanishme të rrjetit Twitter, shkoni tek faqja Down Right Now, që  ofron historinë e gjendjes ekzistuese të çdo uebfaqeje dhe në këtë rast të rrjetit Twitter./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë