Biznes

Twitter ka shpenzuar 33 miliardë dollarë për realizimin e marrëveshjes me Elon Musk

Nga: PCWorld
Publikuar , 22 Korrik 2022
Tashmë Musk ka ndryshuar mendjen dhe dëshiron të tërhiqet nga marrëveshja ndërsa një betejë në gjykatë pritet të nisë në Tetor sepse Twitter kërkon të detyrojë zbatimin e marrëveshjes. Twitter ka shpenzuar 33 miliardë dollarë për realizimin e marrëveshjes me Elon Musk

Twitter ka shpenzuar 33 milionë dollarë për marrëveshjen e blerjes me Musk gjatë periudhës Prill – Qershor 2022.

Gjithashtu rrjeti social tha se numri i përdoruesve aktivë ditorë është rritur në 237 milionë, por raportoi një humbje prej 270 milionë dollarësh.

Tashmë Musk ka ndryshuar mendjen dhe dëshiron të tërhiqet nga marrëveshja ndërsa një betejë në gjykatë pritet të nisë në Tetor sepse Twitter kërkon të detyrojë zbatimin e marrëveshjes.

Është një tarifë prej 1 miliardë dollarë lojë nëse marrëveshja anulohet.

Gjatë 2021 të ardhurat e Twitter ishin 5 miliardë dollarë, por në 12 muajt e fundit vlera e aksioneve ka rënë me 45%.

Por Twitter tha se ka rritur të ardhurat nga reklamimi me vetëm 2% në 1.08 miliardë dollarë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Twitter thotë se të dhënat e disa përdoruesve janë ekspozuar