Vëzhgim

Twitter shton sustën për “përcjellje” të uebfaqeve

Publikuar , 01 Qershor 2011
0
Twitter shton sustën për “përcjellje” të uebfaqeve

Në vend se të merrni një furnizues me artikuj, susta “follow” do të ju mundësojë përdoruesve mundësinë për të përcjellur përdoruesit përkatës i cili vendos postimet në cicërime.

 “Për botuesit dhe llojet, shtimi i kësaj suste për ndjekje në uebfaqen tuaj dhe duke përdorur Twitter për të qenë të lidhur me lexuesit tuaj është një kombinim i fuqishëm. tha në një postim në blog Dick Costolo, shefi ekzekutiv i rrjetit Twitter. “Njerëzit që përcjellin llogarinë tuaj kanë më shumë mundësi për t’i ricicëruar dhe të lidhen me cicërimet tuaja dhe përsëri për të vizituar uebfaqen tuaj. Shtimi i kësaj suste është i lehtë dhe i shpejtë dhe ju mund ta rregulloni atë që tani në www.twitter.com/followbutton.”

Twitter tha që po e mundëson këtë sustë për përcjellje për uebfaqe të ndryshme, duke përfshirë i kësaj suste me një numër të uebfaqeve të ndryshme dhe individëve, duke përfshirë AOL.com, About.me, All Time Low, Justin Bieber, bnet.com, Britney Spears, CBS Interactive, CBS News, cbs.com, cbssports.com, chow.com, cnet.com, CNNMoney, Condé Nast, EL PAÍS, Fox News, Fox Business, Fox Sports, Gameone.de, gamespot.com, Glamour, GQ, Greyson Chance, IMDb, Jennifer Lopez, Lady Gaga, LMFAO, MarketWatch, maxpreps.com, moneywatch.com, MTV.co.uk, MTV.com, MTV.de, Multimedios, mysimon.com, Radio.com, Ryan Seacrest, Shockwave.com, smartplanet.com, Sports Illustrated, techrepublic.com, Teen Vogue, TF1, The Huffington Post, The Telegraph, The Wall Street Journal, The Washington Post, Tr3s.com, tv.com, TVGuide.com, Vanity Fair, WAT.tv, Wired, WordPress.com, Yahoo! Local dhe zdnet.com./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë