Siguri

U sulmua uebfaqja e Nokia-s

Aug 25 2011
0 Shpërndarje
U sulmua uebfaqja e Nokia-s

Ai rrëzoi nëndomeinin e NOKIA (developer.nokia.com) dhe dërgoi tek një faqe tjetër.

Sulmuesi shkruajti:

“LOL, ndërmarrja numër 1 për celularë por nuk është duke shpenzuar një monedhë dhjetëcentëshe për sigurinë e një sereri. FFS arnon vrimat e juaja të sigurisë përndryshe ju do të jeni vetëm një viktimë tjetër e kundërsigurisë. Pa hale. Pa lëshime!!”

Pamja e faqes kur u sulmua mund të shihet këtu.

Një javë më parë, një nga forumet më të mëdha të Pakistanit Defence.pk ishte sulmuar nga pr0tect0r A.K.A mrNRG me rastin e ditës së pavarësimit./pcworldabanian

Lajmet e fundit>