Softuer

Ubisoft: Assassin’s Creed II ka shitur 1.6 milion kopje në javën e parë

Publikuar , 24 Nëntor 2009
0
Ubisoft: Assassin’s Creed II ka shitur 1.6 milion kopje në javën e parë

Sipas parashikimeve të brendshme të kësaj kompanie, loja në fjalë ka arritur të shesë 1.6 milion kopje anembanë botës qysh në javën e parë të paraqitjes në treg – gjë që paraqet një rritje prej 32 përqind në krahasim me javën e parë të shitjes së pjesës së parë të Assassin’s Creed.

Kompania me këtë rast gjithashtu është krenuar edhe me kritikat mbresëlënëse të cilat i ka pranuar kjo lojë, duke nënvizuar 94% të vlerësimeve të përdoruesve tek Gamespot dhe një mesatare të vlerësimeve të kritikëve prej 91% në GameRankings.com

LEXO EDHE:  Google Maps fillon raportimin e kamerave të shpejtësisë në 40 vende të botës