Vëzhgim

Ubuntu 11.04 beta

Publikuar , 10 Prill 2011
0
Ubuntu 11.04 beta

Mënyra më e mirë për ta provuar versionin beta është që ta shkarkoni këtë version, ta vendosni në USB , për të mos pasur nevojë që vetëm për testim të bëhet instalimi. Shkarkoni lllojin përkatës të ISO-s dhe ndiqni udhëzimet që janë paraqitur këtu.

Nëse tashmë keni përdorur Ubuntu 11.04 “Natty Narwhal” në fazat e aplha testimit, ose e keni provuar versionin beta, na tregoni përshtypjet në komente. Ubuntu 11.04 është falas për t’u shkarkuar./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë