Softuer

Udhëzime nga SAS për mbijetesë në iPhone

Publikuar , 03 Qershor 2010
0
Udhëzime nga SAS për mbijetesë në iPhone

Në aplikacion përfshihen udhëzime se si të ndizni zjarrin, rregullimin e kampit, përdorimin e kompaist si dhe deshifrimin e mesazhave të kodit të Morzeut. Aplikacioni ofrohet edhe në versionin falas i cili ka opsionet e kufizuara. Versioni me pagesë kushton 7$, por përvec aplikacionit mos harroni ta mbushni edhe me bateri iPhonin tuaj që të mund ta përdorni aplikacionin.

LEXO EDHE:  Firefox ju jep përdoruesve një arsye të fortë për tu larguar nga Chrome

Lajmet e fundit>