Vëzhgim

Uebfaqet me gjëra të jashtëligjshme paraqesin një reklamë kundër piraterisë

Publikuar , 30 Prill 2011
0
Uebfaqet me gjëra të jashtëligjshme paraqesin një reklamë kundër piraterisë

Tani, vizitorët e domeinëve përkatës do të barten tek një video për anti-pirateri, që tregon se si materiali, i cili mbrohet nga autori, shkarkohet pa pagesë. Në këtë video, paraqitet një njeri i cili i shpërndan falas filmat që shfaqen në kinema, por në fillim ju tregon njerëzve në rrugë se janë të shkarkuar në mënyrë të jashtëligjshme. Kur njerëzit që kalojnë në rrugë duan t’i marrin këta filma, shpërndarësi u tregon atyre që, nëse ata e marrin këta filma, një grua do të humbiste punën.

 Për më shumë, mund ta shihni videon e mëposhtme dhe na tregoni mendimet tuaja për këtë nismë./pcworldalbanian

 

 

LEXO EDHE:  iPhone SE: Çfarë mund të kërkojmë më shumë nga një iPhone low-cost