Harduer

Unisen LCD HDTV nga Mitsubishi

Publikuar , 08 Prill 2010
0
Unisen LCD HDTV nga Mitsubishi

Të gjitha modelet kanë StreamTV të njohur edhe si aplikacione të integruara VUDU, plus përkrahje për playback nga pajisje USB dhe LED blacklightning të skajshëm.

Gjersa LT-55154 nuk ka disa altoparlantë sikurse modelet tjera (megjithëse ju mund të shfrytëzoni altoparlantët tuaj), linja tjetër LT-55154 ka modele të madhësisë 40 deri në 55 inç duke përfshirë 16 altoparlantë të integruar, WiFi të integruar, transmetim Bluetooth ndërsa modelet më të mira të linjës 265 kanë dy altoparlantë shtesë në përzierje dhe kanë një aplikacion për shfrytëzimin e iPhone si telekomandë.

Çmimet për këta HDTV sillen mes 1.699 dollarë dhe 3.199 dollarë, ndërsa data e paraqitjes ende pritet të bëhet e ditur.

LEXO EDHE:  Huawei zyrtarisht prodhuesi i dytë më i madh në botë i smartfonëve