Vëzhgim

Universiteti Apple

Jul 21 2011
0 Shpërndarje
Universiteti Apple

Kjo mund të tingëllojë mjaft këndshëm për disa njerëz, por është një fakt që shumë korportata të mëdha kanë programe të këtillë. Një shembull është McDondald, i cili e ka Universitetin Hamburger.

Me nismën e re për këtë universitet, Jobs është duke e bërë të qartë që ai dëshiron që vizioni i tij të vazhdojë që të udhëheqë ndërmarrjen edhe shumë pasi që ai të largohet.

Më poshtë mund të shihni një infografikë interesante, që tregon ngritjet dhe uljet e pasurisë së Apple në kontekstin e mardhënieve të veta me CEO-n, Steve Jobs./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>