Vëzhgim

uTorrent do të jetë edhe me pagesë

Jul 17 2011
0 Shpërndarje
uTorrent do të jetë edhe me pagesë

Për më pak se një muaj që nga lëshimi i versionit 3.0, BitTorrent Inc., zbuloi plane për të filluar një version të paguar, të quajtur uTorrent Plus. Megjithëse është ende në zhvillim dhe jo e gatshme për publikun, uTorrent premton për të përfshirë vegla që do të eleminojnë probleme me kodekë, të shndërrojnë formate të skedarëve dhe të mundësojnë shpërnguljen e përmbajtjes në mes të pajisjeve, sipas postimit në blog, që lajmëron prodhimin.

Gjithashtu në atë postim në blog, Jordy Berson, i cili është udhëheqës i menaxhmentit të prodhimit të softuerit për uTorrent, u tha që versioni falas do të ketë gjithashtu një përkushtim të zhvillimit të burimeve, siç është tani./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>