Harduer

Verbatim zgjeron linjën e disqeve dhe medieve Blu-Ray në Macworld

Publikuar , 08 Janar 2009
0
Verbatim zgjeron linjën e disqeve dhe medieve Blu-Ray në Macworld

Verbatim paraqiti pesë produkte të reja BD, që janë parashikuar të hidhen në treg brenda gjysmës së parë të këtij viti. Produktet e reja përfshijnë disqet 2X BD-R Thermal Hub-printable dhe 6X BD-R, së bashku me 2X dhe 6X Single-sided Dual-layer (DL) BD-R. Disqet Verbatim 2X BD-R LTH TYPE janë parashikuar të linçohen së shpejti gjithashtu.

Tregu i Blu Ray do është parashikuar të shkojë nga 20 milion disqe në vitin 2008, në 64 milion në vitin në vazhdim, 152 milion në 2010-n dhe 279 milion disqe brenda fitit 2011.

Aktualisht në shitje Verbatim 25GB 2X dhe 4X BD-R, me 4x BD-R media. Përdoruesit mund të regjistrojnë një disk të gjithë brenda 23 minutash. Performanca e lartë i bën mediat 4x BD-R të vlefshme jo vetëm për të regjistruar video HD, por edhe për Backup të kompjuterëve apo arkivim i fotove.

 

LEXO EDHE:  Gëlltiti kufjet Apple AirPods, ende funksiononin edhe në stomakun e tij

Lajmet e fundit>