Lajmet

Versioni i ri-MediaMonkey

Publikuar , 08 Maj 2009
0
Versioni i ri-MediaMonkey

MediaMonkey është një softuer-menaxher për muzikë dhe një Jukebox muzikor për koleksionistët serioz të muzikës dhe përdoruesit e pajisjes iPod.

Programi e bën katalogimin e muzikës tuaj të preferuar në CD, ZQM, WMA, MPC, FLAC, APE, WAV dhe MP3 audio fajlla. Gjithashtu, ky softuer ofron edhe një mjet inteligjent për editimin e tags të humbur të Album Art dhe jep informacione për këngët nëpërmjet webit dhe Freedb, ndërsa në dispozicion është edhe vegla automatike për të riemëruar direktoritë, i cili shërben që ju të organizoni bibliotekën tuaj muzikore. MediaMonkey gjithashtu përfshin në vete edhe një CD ripper, CD/DVD prerës dhe audio ‘converter saver’ për muzikë, dhe editorin automatik me listën e këngëve për të krijuar një përzierje të muzikës.

LEXO EDHE:  Nga Korriku i 2020 tatimet me shërbime të reja elektronike

Lajmet e fundit>