Lajmet

Versioni zyrtar i Skype për Windows Phone 8 më në fund i disponueshëm

Publikuar , 17 Prill 2013
0
Versioni zyrtar i Skype për Windows Phone 8 më në fund i disponueshëm

skype windows 8

Të hënën kompania përfundoi punën e saj me këtë shërbim, duke e nxjerrë përfundimisht nga faza beta, dhe gati për shkarkim të versionit zyrtar, atij 2.5.

Përditësimi kryesisht arnon vrimat që kishte nga versionet paraprake.

Gjithashtu janë shtuar një sërë rregullimesh të reja që kishin përdoruesit e WP8.

Gjithsesi këto rregullime punojnë vetëm me versionin e fundit të OS, ata që kanë versione më të hershme duhet të përditësohen pasi do të hasen me probleme të shumta si ato të audios. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Telefonia celulare në Shqipëri nuk ndal dot rënien e numrit të pajtimtarëve