Blog

Vertete spami financial na ben te pasur?

Publikuar , 28 Janar 2012
0
Vertete spami financial na ben te pasur?

Pershendetje

Keni dashur ndonjehere to beni spam per llogari financiale si p.sh llogari ne paypal, kartela krediti, llogari bankare e shume gjera tjera qe kane lidhje me llogari financash ?

Atehere, ja ku po beje nje hulumtim te vogel nga une, produkti me i lire qe mund te blehet/shitet ne tregun e zi online eshte paypal full(z) (te dhenat e llogarise se paypal,te dhenat e kredit karteles, dhe te gjitha te dhenat personale te kartembajtesit), dhe nje rezultat(rezultat= spam results) i tille mund te shitet me nje cmim mesatar prej 15$ dhe 20$.
Pra, cfare nese ju me sukses merrni 20 rezultate pp fullz? (Marrja e 20 rezultateve ne spam nuk eshte shume e veshtire), atehere ato 20 llogari mund ti njehesojme si:

20 llogari shumezuar 15$ = 300$
ose
20 llogari shumezuar 20$ = 400$

Pra, nese keni tregun e duhur per ti shitur rezultatet tuaja ju shume lehte mund ti fitoni 300$ ose 400$. Por sigurisht qe per te bere spam te kushton, per secilen kampanje te spamit ju mesatarisht duhet te shpenzoni 20-30$ per veglat e spamit, por gjithesesi ky hulumtim na tregoi se spami financial na bene te pasur, sigurisht nese kemi aftesite e duhura per te.

LEXO EDHE:  Inteligjenca artificiale nuk do të shkurtojë vendet e punës