Analiza

Veset që dallojnë njerëzit e suksesshëm nga të dështuarit (Infografik)

Publikuar , 06 Dhjetor 2014
0
Veset që dallojnë njerëzit e suksesshëm nga të dështuarit (Infografik)

suksesi vs deshtimiNjë nga mënyrat më të mira për të përmirësuar veten tonë është përmes veseve dhe sjelljeve të mira. Këto qartësisht mund të bëjnë diferencën në arritjen e suksesit dhe përmbushjen e objektivave.

Po cila janë këto veset e përditshme të njerëzve të suksesshëm? Po ato që fundosin njerëzit e dështuar? Më poshtë kemi përshtatur në gjuhën shqipe një Infografik i dizenjuar nga Success Story, ku në njërën anë qëndrojnë veset e njerëzve të dështuar ndërsa në anën tjetër ato të njerëzve të suksesshëm. (PCWorld Albanian)

veset e njerëzve

LEXO EDHE:  iPhone 12 e bën çdo iPhone tjetër të duket i mërzitshëm