Vecuara

Viber për BlackBerry dhe Windows Phone

Publikuar , 12 Maj 2012
0
Viber për BlackBerry dhe Windows Phone

Pasi që në platformat iOS dhe Android mblodhi më shumë se 70 milion shfrytëzues, Viber ka lansuar beta versionin për sistemet operative të BlackBerry dhe Windows Phone.

Duhet të përmendim se në këto dy platforma është e mundshme të përdoret vetëm Viber messaging që mbështet edhe shpërndarjen e fotografive, kurse thirrjet me zë nuk mund të përdoren. Për instalimin e këtij program mund ti vizitoni këto faqe ku dhe mund ti shkarkoni, BlackBerry AppWorld dhe Windows Phone Marketplace. Viber në nivelin mujor arrin të ketë rreth 150 milion thirrje dhe mbi një miliardë porosi tekstuale. (PCWorld Albanian)

 

LEXO EDHE:  Aplikacioni Viber ka një funksion të ri që do ta dashuroni